Posete de dama

Posete damaPosetele de dama sunt elementele cheie in garderoba fiecarei femei. Alaturi de incaltaminte, posetele sunt „temelia si pilonii de rezistenta”ai unei tinute. Fie ca vorbim despre stilul casula, office, retro sau elegant, toate tinutele feminine se concentreaza in jurul pantofilor si al posetelor de dama.

Posetele reprezinta cartea de vizita a fiecarei femei, posete dama reprezinta o mica parte din identitatea acestora. Fie ca vorbim despre posete clutch, posete tricotatea sau posete de lux, posetele de dama transmit foarte multe informatii despre personalitatea fiecarei femei in parte, daca este o femeie nonconformista, sexy sau eleganta; poseta dama este eticheta femeii de lux, a femeii cunoscatoare de moda, a femeii care apreciaza arta, etc.

Posete dama1In functie de poseta pe care o poarta, femeia este catalogata atata din punct de vedere vestimentar cat si din punct de vedere social. Posetele de dama sunt accesoriile asociate cu personalitatea si clasa sociala a fiecarei femei care le poarta de aceea, atunci cand vine vorba de achizitionarea si accesorizarea unie posete, este recomandata maxima atentie. In acest sens, posetele de dama de lux sunt investitie pe termen lung, ele asigura calitatea si succesul unei tinute vestimentare atunci cand vorbim despre medii sociale care nu accepta compromisuri.

Posete dama sunt considerate mici seifuri ale femeilor, seifuri cu secrete care contin atat elemente de identitate cat si elemente din arsenalul de frumusete al acestora. Se spune ca este suficient sa vezi continutul unei posete de dama ca sa cunosti pe jumatate posesoarea acesteia.

Pe langa acestea, posetele de dama sunt cele care definesc si intregesc o tinuta. Nici o tinuta feminina nu este completa fara o poseta de dama. Alaturi de pantofi, posetele de dama trasnforma stilul unei tinute; accesorizata cu trebuie, din acest punct de vedere, o tinuta casual devine foarte repede o tinuta eleganta, iar o tinuta de zi se transforma intr-una de seara cat ai zice: „poseta de dama…”

Posete dama 2Pantofii si posetele sunt cele care fac diferenta intre o tinuta oarecare si una „wow”, posetele de dama sunt cele care transforma o tinuta „out” in una „in”, ele sunt cele care diferentiaza o cunoscatoare de moda de o amatoare. Poseta de dama este cea care indreapta bratul balantei spre o tinuta feminia reusita sau spre una nereusita.

Accesorizata dupa standarele impuse de tendinte, aproape fiecare tinuta poate fi in trend insa, vorbind despre accesorii, nu se accepta compromisuri.

Site-ul nostru posete-dama.com va sta la dispozitie cu cele mai noi si mai frumoase modele.

Leave a comment